top of page

RAAMDECORATIE

Privacy, nachtrust, het binnenklimaat, een finishing touch voor uw interieur...raamdecoratie doet veel voor elke leefruimte. In de showroom beschikken wij over diverse stalen. Kom langs om samen met onze adviseurs de juiste keuze van gordijnen en raamdecoratie voor je woning te bepalen.

bece produceert op maat gemaakte raamdecoratie voor verschillende landen in Europa. Onder het eigen merk bece, maar ook voor diverse private labels.

bece.jpg
Bece.png

voor dib zonwering geldt maatwerk ook als de standaard. De collectie bestaat uit sfeervolle en veelzijdige raamdecoratie van natuurlijk materiaal. 

dib.jpg
Dib.png

headlam heeft met meer dan 350 diverse, transparante en overgordijnen een grote keuze en voor elke ruimte een goede oplossing.

headlam.jpg
Headlam.png

deze collectie heeft een mooie keuze uit natuurlijke stoffen.  Denk aan linnen, fluweel en inbetweens. Uit te voeren in gordijnen en vouwgordijnen.

27f27d12fa256c70632e74ce52bf336e_gallery
c367c47d583c1880bbe43c41e26f9808_250x150

met meer dan tien verschillende typen zonwering, voor zowel binnen als buiten, heeft het Nederlandse merk Verano altijd een geschikte oplossing. 

Verano.jpg
Verano.png

Artimo Textiles levert al 40 jaar een eigen collectie hoogwaardige, permanent vlamvertragende gordijn- en meubelstoffen.

artimo.jpg
Artimo.png

dit merk in de binnenzonwering  staat voor kwalitatief hoogwaardige producten op maat tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

42.jpg
Multisol.png
bottom of page