top of page

INSTALLATIES

Van elektrische installaties tot sanitair, verwarming en meer, wij leveren hoogwaardige oplossingen voor uw project. Vertrouw op ons voor professioneel installatiewerk dat voldoet aan de hoogste normen van veiligheid en efficiëntie.

8c548401-34b8-4626-ab2e-c1651c0dd7db.jpeg

Wat kunnen wij voor u verzorgen?

Elektrische installatie

Het installeren van bedrading, stopcontacten, schakelaars, verlichtingssystemen, zekeringskasten en andere elektrische componenten.

Loodgieterswerk

Het installeren van leidingen, kranen, boilers, waterverzachters en andere sanitaire voorzieningen.

Beveiligingssystemen

Het installeren van beveiligingscamera's, alarmsystemen, toegangscontrolesystemen en intercomsystemen om de veiligheid van het gebouw te waarborgen.

Data- en communicatienetwerken

Loodgieterswerk

Het aanleggen van bekabeling en het installeren van netwerkapparatuur voor internet-, telefonie- en andere communicatiediensten.

Sanitaire installatie

Het aanleggen van leidingen, afvoeren en het installeren van sanitair, zoals toiletten, wastafels, douches en badkuipen.

Zonnepaneleninstallatie

Het installeren van zonnepanelen om duurzame energie op te wekken voor het gebouw.

Brandbeveiligingssystemen

Het installeren van rookmelders, brandblussers, brandalarmsystemen, sprinklersystemen en andere apparatuur voor brandpreventie en -detectie.

Verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC)

Het installeren van verwarmingssystemen, ventilatiesystemen, airconditioners en warmtepompen om de temperatuur en luchtkwaliteit in het gebouw te regelen.

bottom of page