top of page

ELEKTRA

In de woonstudio hebben wij diverse mogelijkheden van verlichting verwerkt, zodat u kunt ervaren wat het effect is van de verschillende lichtbronnen. Komt u ook de sfeer proeven?

_DSC0379 (2).JPG
SmartIR.png

IR-VERWARMING

In de showroom is het altijd aangenaam warm, dankzij de infrarood vloerverwarming van Smart IR. 

De infraroodpanelen werken op elektriciteit, dit scheelt aanzienlijk in ‘stookkosten’ en is beter voor de gezondheid. Smart IR levert ook plafond- en spiegelpanelen.

_DSC0407.JPG
Jung.png

SCHAKELMATERIAAL

In onze showroom hebben we een display met het schakelmateriaal van Jung. Samen kunnen we bekijken of het type en de kleur wel in uw interieur past. Jung is een Duits familiebedrijf dat garant staat voor zowel modern als klassiek ogend schakelmateriaal van topkwaliteit.

hue_outdoor_actie_2021.jpg
Philipshue.png

SLIMME VERLICHTING

Wees voorbereid op de toekomst met slimme verlichting. Wij hebben onder andere de verlichting van Philips Hue in ons assortiment en toegepast in de showroom. Deze verlichting is zowel binnen als buiten toepasbaar. De lampen zijn te bedienen via schakelaars en smart apparaten.

f55498cc-dc6a-4c5d-9585-1e0f63e8b42e_edi

Voor vakkundig advies op het gebied van elektra, vragen wij u een afspraak te maken. Dan zorgen wij ervoor dat onze specialist aanwezig is.

Onze partner Nick Martens Elektrotechniek is gespecialiseerd in elektra, beveiliging, zonne-energie, domotica en communicatie.

Zelf aan de slag? U kunt alle benodigdheden voor het elektrawerk bij ons bestellen.

bottom of page