top of page

BEHANG

De mogelijkheden zijn eindeloos. Des te lastiger om de juiste keus te maken. Wij begeleiden je in de winkel graag bij de zoektocht naar hèt behang voor jouw huis of bedrijfsruimte. Ter inspiratie hebben we in de showroom diverse boeken van onderstaande merken beschikbaar.

KEK ontwerpt muurdecoraties die net even anders zijn. De producten zijn verrassend, verfrissend en een tikje eigenzinnig. In de woonstudio hebben wij een aantal muren voorzien van producten uit deze mooie collectie, bestaande uit behangcirkels, fotobehang, behangpanelen, patroonbehang en behang op maat.

kek.jpg
Kek.png

is net als KEK een Nederlands bedrijf. Nieuwsgierig naar de nieuwste woontrends, blijven zij creatief en vernieuwend. Het assortiment bevat een grote keuze aan uitgesproken en kleurige dessins. Eijffinger heeft diverse collecties die je vaak terugziet in het tv-programma 'Weer verliefd op je huis'. Wij zijn premium dealer van Eijffinger.

Schermafbeelding 2021-04-24 om 14.29.26.
Eijffinger.png

is een Zweeds ontwerpbureau. Voor ieder design maken zij handgetekende sketches. De ontwerpen zijn vaak ontleend uit de natuur. Al het behang heeft een FSC-certificering en is brandwerend. Door alleen milieuvriendelijke methodes en materialen te gebruiken, zijn de producten vrij van weekmakers en fluorkoolwaterstoffen, PVC en andere gechloreerde kunststoffen.

416-86_2-800x800-(1).jpg
Sandberg.png

Wanneer je iets graag wilt dat nog niet bestaat dan creëer je het zelf.

Rebel Walls denkt 'outside the box' en hanteert diverse en unieke behangmogelijkheden. Ze hebben ervoor gekozen om het hele proces van ontwerp tot productie en levering zelf te beheersen. Voor een impressie kun je de ontwerpstudio bezoeken.

R14613_image2.jpeg
Rebelwalls.png
bottom of page