top of page

ZONWERING

Met zonwering creëer je schaduw, een koele woning, geef je sfeer aan je terras of tuin en bespaar je ook nog eens energie. We hebben een uitgebreid assortiment aan zonwering producten in diverse uitvoeringen. Kom langs in de showroom en ervaar de producten.

Exotan.jpg

14 januari 2017

ROLLUIKEN

Met rolluiken kun je niet alleen lekker uitslapen, maar het zorgt er ook voor dat jouw woning beter geïsoleerd is. Dit houdt in dat de warme lucht in de zomer minder de kans krijgt jouw woning binnen te dringen en je woning koel blijft. Dit geldt ook voor de koude lucht in de winter. Zo bespaar je aanzienlijk op je energierekening. Daarnaast hebben rolluiken een geluidswerende en inbraakvertragende eigenschap. 

Marquises_Standaard_Wit_02.jpg

14 januari 2017

MARKIEZEN

Markiezen verminderen de inkijk en zorgen ervoor dat de temperaturen  niet oplopen. Daarnaast gaan ze verkleuringen van meubels door zonnestraling tegen! Vergeet niet dat markiezen een woning bovendien een karakteristieke uitstraling geven. Stel de markiezen samen naar eigen smaak door te kiezen voor specifieke materialen, kleuren en modellen. Benieuwd naar alle doekkleuren? Bekijk de Trend- en Urban Colors.

Ritsscreens_Screens_Screen_V540_Antracie

14 januari 2017

RITSSCREENS

Het zonwerende doek van ritsscreens houdt de warmte en lichtschitteringen van de zon tegen. Zo kun je ongestoord televisie kijken, zonder invallend zonlicht op je televisiescherm en houd je een groot deel van de warmte buiten de deur. Met ritsscreens creëer je bovendien meer privacy in jouw woning. Heb je een terrasoverkapping? Ook dan kunnen ritsscreens zorgen voor een extra beschutte plek.

Verano.png

HORREN

Al sinds 1990 ontwikkelt en produceert Unilux horren in de eigen fabriek in Nederland. Unilux werkt continu aan verbeteringen en innovatie en maakt van een goed stuk horgaas een gebruiksvriendelijke oplossing. Comfortabel in gebruik, kwalitatief het allerbeste en onopvallend aanwezig. Zo geniet u van een goed geventileerd huis zonder ongedierte voor een ongestoorde nachtrust.

Ibiza-2019-13.jpeg

SCHADUWDOEKEN

Sinds 2005 is Nesling® dé producent van schaduwdoeken, harmonicadoeken en rolgordijnen. Deze zijn gemaakt van sterke HDPE stof, dit bevat een UV filter dat tot 95% van de schadelijke UV stralen tegenhoudt. Zeer functioneel dus! Maar misschien net zo belangrijk: je creëert een gezellige en decoratieve plek in je tuin.

Nesling.jpg
Unilux.png
Nesling.png
bottom of page